Website en e-Shop

Als ondernemer hebt U ofwel een diensten bedrijf, ofwel een productiebedrijf. Traxgo heeft steeds de oplossing voor de juiste software voor elk van de facetten die U als ondernemer nodig hebt. Geen verkoop ZONDER klanten, geen klanten zonder een virtuele vitrine, waar U Uw diensten of producten aanprijst! Een goed marketing en verkoopsplan start met een website of e-Shop. Een Extranet zorgt voor de binding met de door U verworven klanten.

Wij integreren naadloos uw website of e-commerce shop in uw CRM/ERP oplossing! Een keer aanloggen, eenvoudig en flexibel beheer van klanten, producten en foto materiaal.

Wij zorgen voor een website op maat, binnen het Odoo framework, waar U toepassingen kan toevoegen naarmate U groeit : banen, e-commerce, een klantenportaal, evenementenkalender, een bedrijfsblog, oproep tot actie, een bulk email systeem, nieuwsbrief, enz…

Alle modules zijn schaalbaar en helpen U van Uw virtuele vitrine een aandachtspunt te maken op het internet dat klanten aantrekt, klanten werft… De orders valideren, en de klanten behouden is Uw taak, maar ook daar kunnen wij U behulpzaam zijn, we hebben er de juiste software voor !

 

 

                      Vul uw WEBSITE aan met honderden toepassingmodules die Uw klantenwerving helpen !