SAP B1 of ERP Partner ?

Terug naar Organisatie

Ik heb nood aan een KMO oplossing voor Klant relatie Management (CRM) en Procesplanning (ERP) ? 

ERP Partner is een doorbraak in bedrijfssoftware, op maat van kleine en middelgrote bedrijven

 • Kies ik voor SAP Business One, Microsoft Dynamics, … of voor ERP PARTNER ?
 • Kies ik voor proprietary software of open source ?
 • Kies ik voor een grote gevestigde waarde of een KMO als leverancier ?
 • Kies ik voor een éénmalige investeringskost en jaarlijkse licentiekosten bovenop het verplichte onderhoudscontract, of kies ik voor een éénmalige investeringskost, geen licentiekosten per gebruiker en een ondersteuningscontract op basis van een blokuurcontract, af te nemen wanneer ik het nodig heb ?

ERP Partner van Ris BelgiumBedrijfssoftware moet renderen.
Bedrijfssoftware aanwenden betekent vooral investeren !
Investeren in een product, tijd, bedrijfscultuur,… je koopt immers geen tekstverwerker of spreadsheet aan.

Een investering moet vele malen kleiner zijn dan de som van je opbrengsten,… ken je je opbrengsten van een CRM/ERP integratie in uw onderneming wel ?

 

 

 • Consolidatie van al uw administratie, verkoops- magazijn en productie processen
 • Automatisering van de dagelijkse taken met indijken van de foutenlast
 • Overzicht behouden aan de hand van rapporten en KPI’s (Key Performance Indexes)

Alle software processen in één interface, bereikbaar altijd en overal, webbased !
Alle bedrijfsinformatie in één schaalbaar systeem !

ONZE OPLOSSING :ERP Partner van Ris Belgium

Kleine opstartkost, snelle START, Volledig, GEEN licentie’s, vrije instap in ondersteuningscontract, 85% van onze klanten werken met een standaard of Out Of The Box oplossing, duidelijke GAP analyse en budget wanneer er maatwerk aan te pas komt !

HOE ZIT HET MET  DAT OPEN-SOURCE Framework ? Volgende vragen doen  me twijfelen om met Ris Belgium in zee te gaan …

 • naar kwaliteitskontrole ? (1)
 • naar opvolging en begeleiding ? (2)
 • naar continuiteit ? (3)
 • naar vendor Lock – In ? (4)
 • naar hardware Lock – In ? (5)
 1. CRM en ERP Partner zijn gebaseerd op het Open Source Odoo framework. Dit webbased pakket wordt door meer dan 2.000.000 gebruikers wereldwijd gebruikt. Het pakket is beschikbaar in meer dan 100 vreemde talen. Alleen al in België zijn er meer dan 500 partners die het pakket Out of The Box verdelen. Een zeer grote community van programmeurs en testers werkt continu aan de kwaliteit van het pakket, feedback van de gebruikers gaat tot 10 keer sneller dan bij de levensloop van proprietary software, …
 2. Ris Belgium NV is internet diensten provider sedert 1994, dat is meer van 20 jaar ervaring in de IT sector. Ris Belgium is gegroeid uit een aannemingsbedrijf, de medewerkers kennen dus perfect de noden van een diensten of productie bedrijf. Ris Belgium werkt met eigen project managers en front end webontwikkelaars, doet beroep op back – end ontwikkelaars uit Indië, Wit Rusland en Litouwen. Alle begeleiding en opleiding gebeurt door onze mensen uit uw streek !
 3. CRM en ERP Partner, gebaseerd op het Odoo framework, is aan zijn versie 9 toe. versie 1 werd in 2004 boven de doopvont gehouden. Wanneer U investeert in bedrijfssoftware, dan hebt U recht op business continuiteit ! Uw organisatie staat of valt immers met uw Sales en productie software ! Ris Belgium zal steeds een escrow overeenkomst voorstellen ! De framework software is vrij te downloaden van het internet, U kan als klant op ieder ogenblik, door middel van uw administratieve module, een VOLLEDIGE backup nemen van uw data, documenten en beeldinformatie,… op uw eigen PC of laptop ! Op die manier kan U zonder probleem bij een andere partner terecht die de continuiteit van het product voor uw onderneming zal verzekeren !
 4. Ris Belgium is geen leverancier van het product ! Wij leveren een oplossing ! Het product is vrij en GRATIS te downloaden van het internet, tel dat op bij het groot aantal partners van Odoo 49201273431-erp.jpgin België en Nederland en U zal begrijpen dat U zich zeker GEEN zorgen hoeft te maken rondom Vendor Lock-In !
 5. CRM / ERP Partner draait het best op een Linux omgeving (Ubuntu of gelijkaardig) maar kan perfect worden geïnstalleerd op een windows omgeving. Goede hardware, een goed backup management en normaal snelle schijfeenheden zijn voldoende ! Kortom U kiest ! Cloud of Lokaal, wij leveren of U levert in overleg.

 

CRM/ERP PARTNER, een kwalitatieve en betaalbare oplossing voor een KMO in groei. Wij zorgen voor de tool en de ondersteuning, U verhoogt uw productiviteit, verlaagt uw operationele kosten, focust op nieuwe kansen en anticipeert op operationele uitdagingen !

Wij helpen u graag verder ! Contacteer een van onze CRM/ERP Project Managers op +32.56 32 50 27

Giovanni Da Costa  (giovanni.d[at]ris.be)
Natasha Callewier   (natsha.c[at]ris.be)
Ruben Gekiere         (Ruben[at]ris.be)
Kurt Ghekiere           (kurt.g[at]ris.be)

Terug naar Organisatie