Suurplas

Suurplas

Grillades, carpaccio’s & salades, tapas & dagschotel

In april 2007 opende “Suurplas” zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Als oud-leerling van hotelschool Ter Duinen in Koksijde en na een succesvolle stage in o.a. het prestigieuze restaurant “La Tour Rose” in Lyon, weet hij perfect smaken en kleuren te combineren tot een heerlijk gerecht. Hierbij valt hij voornamelijk terug op Escoffier en grootmoeders keuken.

Op de kaart vindt u tussen de grillades, carpaccio´s en salades dan ook heel wat klassiekers. Toch weet Dominik aan elk gerecht zijn eigen accent en smaak toe te voegen. Tijdens de week kunt u hier ´s middags ook terecht voor een dagschotel. Geniet bovendien ook van al dit lekkers op het mooi verzorgde permanente terras!

www.suurplas.be

WAT DEDEN WIJ VOOR HEN?

De website is een belangrijk onderdeel van hun zaak en we maakten voor “Suurplas” een informatieve website waarop een bezoeker via elk toestel de menukaart, sfeerbeelden en contactgegevens kan raadplegen.

Bij de opbouw van de website werd rekening gehouden met seo optimalisatie.

De website werd responsive opgebouwd zodat iedere bezoeker met een smartphone Dominik of Sabine in 1 klik op het telefoonnummer kan bellen en reserveren.

Via het geïntegreerd CMS systeem kan de beheerder van de site zelf aanpassingen aanbrengen.

CLOUD5 PRODUCTEN

  • WEBPARTNER (Het content management systeem van RIS Belgium)
  • HOSTING op een SHARED platform in onze eigen datacentra
  • DOMEINNAAMREGISTRATIE en NAMESERVER HOSTING