Wat deden wij voor hen?

Webshop opgebouwd uit vaste infopagina’s bovenaan in de menu items, in linker side bar worden de hoofdcategorieën van de producten getoond, onder de hoofdcategorieën een onderverdeling van de sub categorieën via open klapbaar menu.

Per subcategorie kan er een banner met algemene info worden opgeladen, daaronder een overzicht in mozaïekvorm van de producten, met prijs omschrijving, foto en bestelmogelijkheid.

Via een zoekfunctie kan een product of categorie worden opgezocht, geef enkele letters in om reeds een voorstel te krijgen van de producten/categorieën die hier aan voldoen, volledig uitgewerkt winkelmandje, met berekende transportkosten volgens gewicht producten en land van levering , de goedkoopste prijs van verschillende leveranciers wordt berekend, login en paswoord voor de klanten zodat ze hun historiek kunnen opvolgen.

 

Betaalmodule en koppeling met ERP

Betalingsmogelijkheid via visa of overschrijving, webshop in talen opgemaakt , volledig geïntegreerd cms systeem voor de eigenaar van de shop.

Import mogelijkheid producten vanuit erp systeem eigenaar shop, koppeling bestellingen met erp systeem eigenaar shop, mogelijkheid om met kortingsbonnen en cadeaubonnen te werken, gerelateerde producten, upselling producten geïntegreerd, seo vriendelijk opgebouwd.

Cloud5 producten:

  • WEB PARTNER
  • CAMPAIGNPARTNER
  • SSL CERTIFICAAT