Kizz-Me Energy drink

KIZZ-ME

Kizz-Me Energy DrinkKIZZ-ME

een nieuwe energy drink van West-Vlaamse bodem !
Ris Belgium krijgt de opdracht deze energiedrank via Cyber Marketing te promoten bij het jonge vlaamse publiek.

De launch vond plaats te Dubai, op de Gulfood beurs eind februari 2016. Op de planning staan verscheidene thema websites, een Event APP, Facebook games en contest, en heel wat foto en video materiaal van het DJ duo 2Empress.

 

Vitality for Passion,

De marketing campagne kreeg de naam : Vitality for Passion – waarmee Kizz-Me mikt op zowel het jonge discotheek publiek, als de stoere para dropper en de Rally Piloot !

Het team van Ris Belgium nam deze opdracht aan op basis van onze Core business, Bedrijfssoftware op maat.

Bedrijfssoftware is niet alleen het maken van offertes en facturen, Ris Belgium staat voor een one-stop shopping concept. De bedrijfsleider van het Deerlijkse Kizz Me Be kreeg een oplossing ‘á la carte’ – Website, APP voor smartphone, Bulk e-mail campagne, Facebook pagina én CRM/ERP PARTNER

Promotie van uw product op het net is geen single shot aktie, het is een continu proces, waarbij webdesigners, marketeers en verkoopsteams de metrics continu bijsturen in functie van het succes, de R.O.I. !

Bij Ris Belgium hebben we dat zeer goed begrepen ! Wij leveren de tools, de know-how en het recept voor een succesvolle campagne, én de nazorg !

Hou vooral de sociale media en de evenementen kalender in het oog, wij volgen de dames van 2Empress op hun tour en blijven zorgen voor de vitaliteit in het product en de websites (e-Coaching), laat je verder informeren op onze facebookpagina’s.

OPDRACHT

Onze opdracht : (Jaaropdracht 2016)

Uitwerken van het MKT concept door middel van de e-Commerce tools
Opmaak van een multi site CMS systeem dat smartphone APPS kan aansturen

Facebook pagina, opzetten eventing en contests

Opvolging en aansturing van de metrics door middel van SEO/SEA integratie

Voorzien in de infrastructuur : video streaming, fotoblog, E-mail, Filepartner (het private dropbox en We Transfer product van Ris Belgium), Google Analytics,…..

Project Manager : Natasha Callewier