Wonen aan de Leie

Budalys – COMFORTABELE SERVICEAPPARTEMENTEN VAN DE TOEKOMST

Budalys - Wonen aan de boorden van de Leie
Budalys houdt rekening met de evolutie van de bewoners. Die tekenen volledig op maat en naar wens in op de zorg- en dienstverlening. Veiligheid, comfort, service en een hoge kwaliteit van wonen en leven staan hierbij centraal.

De directie van Zorgroep Heilig Hart, Kortrijk vertrouwde de bouw van een website en een CRM pakket toe aan het team van Real Internet Solutions.
Budalys, dat zijn 48 high-end erkende serviceappartementen met zorgfunctie, in het midden van het bruisende stadscentrum van Kortrijk en aan de rustgevende Leieboorden, omgeven door groen. In het dynamische en uitzonderlijke restaurant komen mensen van alle leeftijden samen.

Alle appartementen zijn volledig uitgerust en energiepassief. Ze beschikken over een ruim terras, met zicht op de stad of de Leie. Permanente veiligheid, dienst- en zorgverlening op maat zijn te allen tijde gegarandeerd door de Zorggroep H. Hart.

Contact : 
BUDASTRAAT 30
8500 KORTRIJK
INFO@BUDALYS.BE    www.budalys.be
T 056 32 10 00

 

Budalys is een woonvorm die garant staat voor dynamisch ouder worden, zonder dat aan de rust van de bewoners geraakt wordt. Alle service-appartementen zijn aangepast aan de evoluerende noden van de bewoner. Budalys plaatst een hoge woon- en leefkwaliteit, service en veiligheid centraal.

Stuk voor stuk zijn de appartementen ontworpen volgens het universele designprincipe van ‘toegankelijk wonen’ en zijn klaar voor e-care domotica. Maar wonen in Budalys is meer dan wonen alleen. Het uitzonderlijke gebouw combineert strakke kleuren met zachte vormen, riante zuilen, indrukwekkende olijfbomen, groene plantenmuren en frisse patio’s .

Budalys is de perfecte combinatie tussen leven aan het water, groen en het stadscentrum. Tijdens de zomer is er een bar, barbecues en kruidenserres op het riante dakterras waar er zelfs is gedacht aan een petanquebaan.

Project Management : kurt[at]ris.be
Development               : ward[at]ris.be
CRM                              : ruchir[at]ris.be

Grafische vormgeving : Studio MAUS
Teksten en layout : Studio MAUS en RIS nv
SEO/SEA : Real Internet Solutions

WAT VROEG BUDALYS ONS...

Een frisse website die wonen op hoog niveau benadrukte

De directie van de Zorggroep Heilig Hart was op zoek naar een eenvoudige frisse website die het ‘Wonen op Hoog niveau’ diende uit te stralen.
Er werd gekozen voor een vormgeving die nauw kon aansluiten bij het magazine dat wordt gepubliceerd. Korte teksten, brede vormgeving en mooie duidelijke frisse fotos.

Het team van Real Internet Solutions werkte samen met de grafische vormegevers van Studio MAUS. Het resultaat mag gezien !

Alle serviceappartementen zijn kwalitatief afgewerkt en functioneel ingericht met veel aandacht voor modern comfort en aangenaam, zorgeloos wonen. Op de eerste en tweede verdieping, met zicht op de Leie, zijn de eenslaapkamer-appartementen gelegen. Vanaf verdieping drie tot zes, het torenvolume, bevinden zich de ruimere een- en tweeslaapkamer-appartementen.

Dankzij de ingenieuze architectuur krijgt elk appartement een fenomenaal zicht over Kortrijk. De derde verdieping omvat drie appartementen en een aanpalend groen dakterras. De drie bovenliggende niveaus -bestaan telkens uit vijf appartementen.

HOE PAKT TEAM RIS DAT AAN?

Overleg, ontwerp, goedkeuring, uitvoering

De samenwerking met de copywriters, grafische vormgevers en de verantwoordelijken van de Zorggroep Heilig Hart was een aangename ervaring voor ons team. Duidelijke richtlijnen, Scrum gebaseerd en gefaseerd ontwerp, overlegmomenten, afstemmen met het Magazine, goedkeuring door directie en team Heilig Hart.

Er werd gekozen voor een maatoplossing op het platform WordPress met diverse plugins.
De ‘presence’ op de zoekmotoren wordt verzorgd door een YOAST Premium add on, met voeding van de SEO medewerkers van RIS nv. Door middel van een Google Analytics rapportering wordt er twee maandelijks een evaluatie moment gehouden met directie en marketing team van het project Budalys.