ACS All Cleaning Supplies

ACS – All Cleaning Supplies

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde partners en fabrikanten, stellen wij u zowel als professionele alsook particuliere klant met trots een uiterst ruime keuze producten. Zowel de laatste trends als de reeds gevestigde waarden binnen het totaalconcept van schoonmaak.

Laat u verleiden door dit kwaliteitsvolle aanbod.

www.acs-nv.be

WAT DEDEN WIJ VOOR HEN?

De zaakvoerder van ACS had een niet te versmaden opdracht voor het team van Ris Belgium.
ACS wil met hun nieuwe website zijn ruim aanbod aan schoonmaakmaterialen en schoonmaakmachines online aanbieden op een manier die hen onderscheid van hun concurrenten.
Voor Ris Belgium was dit dus, ‘goût et couleurs’, flexibele shop en CMS, en een transparant ontwerp…

Er wordt een lichtblauwe kleur gebruikt doorheen de website en catalogus om bepaalde nadrukken te leggen.

Op de homepagina stelt de zaakvoeder van ACS zijn bedrijf kort voor, samen met de troeven die ACS kan bieden. Daarnaast is er ruimte geboden voor het aankondigen van de laatste nieuwtjes rondom de schoonmaakproducten. WEBPartner, het flexibele webcontent systeem van Ris Belgium wordt hiervoor gebruikt. Prioritair voor ACS was : producten toevoegen in de catalogus, snel en gemakkelijk.

In het linkermenu onder de catalogus kan de bezoeker al heel snel een overzicht krijgen van de belangrijkste productgroepen en hier dan verder een keuze maken , ofwel via de menu items of via de mozaïek met foto’s. Na het verder verfijnen krijgt de potentiële klant een duidelijke artikelfiche met een foto, omschrijving en de belangrijkste specificaties en opties. Ook een filmpje met de uitleg over de werking van het product kan worden teruggevonden.

CALL TO ACTION !

Er kan onmiddellijk een offerte aangevraagd worden via deze artikelfiche. De offerte aanvragen worden doorgestuurd naar de verantwoordelijke beheerder , maar ook bijgehouden in de contactmodule. Naast de offerte kan de bezoeker ook een demo voor een toestel aanvragen.

Via het transparante breadcrum systeem weet de bezoeker op ieder ogenblik waar hij zich bevindt binnen de catalogus.

Ook de mobiele gebruiker werd niet vergeten. Dankzij een sterke responsive webdesign wordt de site-structuur volledig aangepast wanneer men mobiel surft.

CLOUD5 PRODUCTEN

  • WEBPARTNER (Het content management systeem van Ris Belgium)
  • HOSTING op een SHARED platform in onze eigen datacentra
  • DOMEINNAAMREGISTRATIE en NAMESERVER HOSTING