Klanten Werven, Orders binnenhalen, Klanten binden – CRM Seminarie

Schrijf U vandaag nog in voor het praktijk seminarie rondom CRM op 15 juni in Cockpit 145

Klanten werven, Orders binnenhalen en klanten binden… met de juiste software.
De hoekstenen van het MVS – Model (Marketing, Verkoop en Service) in de praktijk gebracht door een team van experts op ons AFTER WORK SEMINAR te Wevelgem in Cockpit 145.

Ris nv in Cockpit 145

U bent er van overtuigd dat VERKOOP de motor van uw onderneming is ?

                                 Goed zo. Wij kunnen U verder helpen!

In een after work seminarie tonen wij U hoe U het MVS – Model (Marketing, Verkoop en Service) kan implementeren in uw onderneming met de juiste software.

CRM Partner, gebaseerd op het Odoo framework, is een Open Source, modulaire en eenvoudige software tool om uw inspanningen op verkoopsaanpak te laten renderen !

Schrijf je vandaag nog in op ons seminarie, Klik hier

Uw sprekers :

  • Rudy Vuylsteke, zaakvoeder Advieskantoor Vuylsteke & Partners
  • Dirk Desmet, zaakvoerder Servicemodel.be
  •  Kurt Ghekiere, CEO Real Internet Solutions

Waar ? Co Working Space Cockpit145 te Wevelgem

Wanneer ? Donderdag 15 juni 2017 vanaf 17u30, start 18u00, einde 21u00

Infopol 2017

InfoDispatch en InfoREAD+ op InfoPOL2017

Sinds de start in 1995 groeide INFOPOL uit van een regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux.

Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie. Dit vanaf de binnenkomende oproep op het noodnummer 112 tot het binnenbrengen van de patiënt  in de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp.

Het team van Real Internet Solutions neemt dit keer terug deel aan deze prestigieuze beurs, en dit voor de vierde keer. Wij zijn te gast op de stand van de Politiezone VLAS (Kortrijk), samen met BARCO. U kan er een opstelling zien van de nieuwe dispatching ruimte van de zone Vlas, en naast het VMS (Video Management Systeem) van de zone, ook de ANPR camera’s van het West Vlaams Camera schild in werking zien. Ris toont er je de nieuwste versie van hun real Time InfoDISPATCH module, en de pre-release van InfoREAD+.

U kan er verder alle ANPR en Police ERP modules in werking zien.

Neem zeker je tijd voor een demo van onze Digiloket module !

Nog niet in het bezit van een uitnodiging ?  Registreer hier voor een GRATIS bezoek aan deze tweejaarlijkse beurs.

RIS & EFFIX slaan de handen in elkaar!

100001Real Internet Solutions

 

EFFIX MEER DAN OOIT ICT- EN NETWERKSPECIALIST
REAL INTERNET SOLUTIONS VOLUIT VOOR BEDRIJFSSOFTWARE

2017 dient zich alvast uitdagend en veelbelovend aan voor ICT-bedrijf EFFIX uit Waregem en software onderneming Real Internet Solutions (RIS) uit Kuurne.

Real Internet Solutions (RIS) heeft zich van bij haar oprichting in 1994 toegelegd op het ontwikkelen en aanbieden van bedrijfsspecifieke software en oplossingen voor internettoepassingen. Daarnaast beheerde RIS ook tal van toepassingen in verscheidene datacentra in Europa. Het aanbieden van bedrijfssoftware en webdiensten, alsook email- en hostingdiensten onder één dak was jarenlang de specialiteit van RIS. Het doel was steeds om one stop shopping te kunnen aanbieden aan ondernemers.

Het wordt de laatste jaren echter steeds meer duidelijk dat beide bedrijfstakken een specifieke aanpak vereisen. Niet alleen lokale dataopslag maar ook werken in de Cloud vereist een specifieke en performante ICT-infrastructuur.

Kurt Ghekiere (RIS): “Wij worden ons er meer en meer van bewust dat voor het ontwikkelen en implementeren van doeltreffende ICT-infrastructuren steeds meer gespecialiseerde kennis nodig is. Om ons in de toekomst volledig te kunnen toeleggen op onze corebusiness, met name de ontwikkeling van bedrijfssoftware, was het overlaten van onze infrastructuurafdeling aan onze bestaande partner EFFIX dan ook een logische stap.”

REAL INTERNET SOLUTIONS wil met haar e-Business (CRM/ERP) & e-Government (software voor Politie- en Brandweerdiensten) evolueren naar een dedicated provider van bedrijfssoftware voor de private sector en specifieke software voor overheden. “De toepassingen die door RIS Belgium worden ontwikkeld draaien lokaal of in de Cloud, voor deze technische ondersteuning blijven we beroep doen op onze partner EFFIX als specialist ter zake” vervolgt Kurt Ghekiere.

EFFIX Professional IT Solutions werd opgericht in 2002 en maakte reeds jaren terug de keuze om zich te specialiseren in ICT-infrastructuurdiensten voor de KMO. Zo levert EFFIX niet alleen hardware en servers, maar zorgt tevens voor een efficiënt mailverkeer, veilige internetverbindingen, back-up van data en (virtual) servers. Ook gespecialiseerde bedrijfsnetwerken behoren tot het aanbod van EFFIX, dat reeds vele jaren dergelijke diensten levert aan tal van klanten van RIS Belgium.

EFFIX wil zich blijvend onderscheiden door flexibiliteit, kwaliteit en betrokkenheid.

Geoffrey Vander Schelden (EFFIX):Proactief meedenken met onze klanten en hen correct adviseren met het oog op de ontwikkeling van hun business is de kern van onze ondernemingsvisie. Wij specialiseren ons al jaren in het bedenken en implementeren van de best mogelijke ICT-oplossingen voor ondernemingen in heel Vlaanderen. KMO’s kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket aan ICT-diensten, van domeinregistratie, hosting en Cloud, tot complete (multisite-)netwerkstructuren.“

Werken in de Cloud heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. EFFIX was een pionier op dat vlak, dit zowel met het productaanbod van Microsoft als met eigen ontwikkelde oplossingen, en dit lokaal of in eigen datacentra.

“Werken in de Cloud is voor veel ondernemingen een bijzonder betrouwbare en kostenefficiënte werkwijze. Niettemin bekijken we steeds goed het businessmodel van onze klanten, omdat lokaal werken of een combinatie van lokaal met de Cloud in bepaalde gevallen nog steeds de betere keuze is.”  

De overname van de business unit INFRA van REAL INTERNET SOLUTIONS betekent een belangrijke opportuniteit voor EFFIX.

Hendrik Béatse (EFFIX): “Bedrijven zijn niet zo snel geneigd om over te stappen naar een nieuwe ICT-leverancier, omwille van de rompslomp die men daar (vaak ten onrechte) van verwacht. Met deze overname breiden we ons marktaandeel op een organische wijze uit. Ook geven we onze gezamenlijke klanten meer duidelijkheid omtrent onze rol en wat zij precies van ons mogen verwachten.”

EFFIX en RIS blijven ook in de toekomst als partners samenwerken bij het aanbieden van hun diensten aan de B2B-markt.

Het Network Operations Centre (NOC) van RIS wordt vanaf 6 februari 2017 overgebracht naar de burelen van EFFIX in Waregem. De vertrouwde Network Engineers van RIS blijven op post en verhuizen mee naar Waregem.

“Wij zijn heel erg blij dat we Simon en Kenneth aan ons bestaande team kunnen toevoegen. Met hun kennis en ervaring zullen zij ons team nog verder versterken, wat onze dienstverlening naar alle klanten alleen maar ten goede kan komen.”

 

EFFIX Group bvba

Zultseweg 10

8790 Waregem

+32 (0)56 98 00 11

www.effix.be

info@effix.be

 

 

Real Internet Solutions nv

Rijksweg 24

8520 Kuurne

+32 (0)56 32 50 27

www.ris.be

info@ris.be

 

Meer info?

Real Internet Solutions – Kurt Ghekiere – kurt.g@ris.be – 056 32 50 27

EFFIX Professional IT Solutions – Hendrik Béatse – hendrik.beatse@effix.be – 056 98 00 11

Enterprise versie Odoo 10

WEB Partner, SHOP Partner, CRM Partner en ERP Partner zijn allen modulaire oplossingen voor de KMO! Onze oplossingen maken gebruik van het krachtige Odoo framework, een TOP Belgisch product.

Odoo Worldwide TourSinds de release van Odoo 10 reist het Odoo team de wereld rond om deze open source oplossing te promoten. Odoo heeft actueel meer dan 2,5 miljoen gebruikers wereldwijd.
Het Odoo framework is web-based, zodat U als bedrijfsleider onze oplossingen overal en altijd kan gebruiken, een browser en internet verbinding volstaan !

Zoals aangekondigd op de Odoo Experience vorig jaar in oktober, worden de prijzen voor de Enterprise (de commerciële versie van Odoo 10) opgetrokken van €20,- naar €25,- per gebruiker per maand.  De Enterprise versie wordt ondersteund door de Odoo Partner, zoals het team van Real Internet Solutions.

 

De Odoo repository is terug verder aangevuld en bevat naast handige user guides eveneens module specifieke white papers, je kan ze hier vinden !

Het team van Real Internet Solutions kiest steeds voor je de ideale mix van modules binnen het Odoo pallet met één doel : je KMO doen groeien met de juiste software!

Ris nv - Odoo Partner voor uw KMO

 

VANDASIN – kinderopvangwijzer en dementie

De beknopte website van Vandasin staat sinds kort on-line.
Na zorgvuldig luisteren bij de reeds 60 aangesloten gemeenten brengt Vandasin weldra versie 3.0 van hun  weboplossing rond kinderopvang uit.

Alle opmerkingen en nieuw aangebrachte ideeën zullen zij hierin verwerken zodat het zoeken naar kinderopvang nog éénvoudiger word, zowel voor de ouder als voor de gemeentelijke beheerder van onze kinderopvangzoeker.

Vandasin zijn een stel creatieve geesten die met plezier uw wensen/dromen omzetten in een betaalbaar online oplossing. Wij denken graag met u mee en werken samen uw ideeën uit tot een praktisch geheel. Door de jaren heen verwierven wij héél wat kennis omtrent het vertalen van uw wensen en dromen in een praktische oplossing.Vandasin

Advieskantoor Vuylsteke & Partners

Ris Belgium leverde deze week de nieuwe website en het on-line marketing concept voor Advieskantoor Vuylsteke & Partners (Rudy Vuylsteke) uit Wevelgem.
Rudy en zijn partners specialiseren zich in een dienstverlening die de KMO ondersteunt.

  • strategisch bedrijfsmanagement
  • strategisch en resultaatsgericht verkoopsmanagement
  • strategisch en duurzaam H.R. – management

Samen met Dirk Desmet en een team van partners  wil Rudy KMO’s strategisch doen groeien !

Rudy Vuylsteke

Klik door naar onze referentie’s

Ris in Wevelgem – Cockpit145

Vanaf heden ontvangen wij onze klanten zowel in Kuurne (Homebase) als in Wevelgem (Cockpit145).
Wij kiezen voor een tweede locatie – dichtbij – omwille van het concept en de ligging.
Cockpit145Het Cockpit 145 concept is een coworking space in de regio Kortrijk. De focus ligt zeer bewust op bedrijven actief in de B2B – dienstensector : boekhoudkantoren, reclamebureau’s, verzekeringskantoren, IT-bedrijven, consulants, kortom alle diensten die een startend KMO nodig heeft onder één dak.
Het team van Ris betrekt er vanaf 5 september 2016 een kantoor met ruime vergaderruimte in een volledig vernieuwd gebouw.
De keuze voor dit project is ingegeven door de Visie die Ris voert ten aanzien van het doelpubliek van Cockpit145, namelijk : KMO’s DOEN GROEIEN MET DE JUISTE SOFTWARE !

Efficiëntie en kosten besparen door samen-werken.. het zijn kernwoorden van de wakkere ondernemer anno 2016 ! De bedrijfssoftware oplossingen van Real Internet Solutions vullen perfect het dienstenaanbod aan binnen de groep partners van Cockpit145.
Wij hebben een drietal checklist vooraleer U op stijgt met uw onderneming, … Local Flight, European flight of Continental Flight, elk met zijn oplossingen naar E-mail, Website, CRM, ERP of boekhoudmogelijkheden.

Bel ons op +32 56 32 50 27  of mail naar ann.r@ris.be

Nieuw Agressief Virus slaat toe !

images

Beste klanten,
Er is een nieuw – zeer agressief – VIRUS in de omgang. Het draagt de naam Cryptolocker – meerdere klanten zijn reeds ten prooi gevallen !

Het gaat om een e-mail die afkomstig is van een vervoersfirma. In de mail wordt U gezegd dat een pakketje werd aangeboden en dat U NIET aanwezig was.

U kan een nieuwe afspraak maken – zodat het pakketje toch bij u afgeleverd geraakt – echter U dient eerst een MS Word document te downloaden !
Daarna wordt een LEEG MS Word document geopend, echter te laat …

Alle bestanden op uw lokaal toestel of uw terminal server profiel worden versleuteld !

1455270863-N1

Klik NOOIT op een link en open NOOIT een bijlage van een e-mail waarvan je de afzender NIET kent !

Het lijkt logisch, echter is zo snel gebeurd!

Zorg voor een degelijke bescherming van uw data middels een goed anti-virus programma en een bestandsbackup !

 

Cheque PARTNER – de oplossing voor Dienstencheque bedrijven

Een doordeweekse dag in het kantoor van je dienstencheque bedrijf, deur staat open,… de klanten en huishoudhulpen zijn immers steeds welkom – je runt een ‘mensen’ business…

Naast het opstellen van de planning voor uw klanten is er ook nog … je eigen planning. Opstellen klanten kontrakten, ingave dimona, beheer van je urenstaten, communicatie met de collega’s, tijd voor een kop koffie …. telt een dag ook maar 8 uur bij jullie op kantoor ?

Uren gepresteerd is uren betaald, een gezond principe voor een gezonde zaak. Zonder een eenvoudig administratief pakket en een electronische hulp bij het controleren van
de cheques die je huishoudhulpen binnenbrengen wordt het ‘bijklussen’ op kantoor … tenzij je Cheque PARTNER overweegt !

http://www.chequepartner.be 

706

U kan onze oplossing aankopen (CAPEX), Huren (OPEX) of Huurkopen (renting met overname van de scanner).

Voor een maximum van 10 gebruikers (Consulentes, actieve bediendes werkzaam op de applicatie) zijn koop en huurtarieven opgenomen. Indien uw onderneming meer dan 10 bediendes heeft kijken wij graag naar een billijke toeslag, immers de server die ter beschikking wordt gesteld dient geschaald te worden naar de capaciteit.
De kosten zijn tweeërlei : Een investeringskost voor de scanner, de instelling van de toepassing, opleiding en installatie, daarnaast is er een recurrente (maandelijks terugkerende) kost voor de hosting in de Cloud (uw toepassing draait veilig in een datacenter) en de ondersteuning (onze helpdesk en technische dienst).

Indien U koopt dan betaalt U éénmalig de aankoopprijs van uw scanner, de instel en installatie kosten, en kan U een ondersteuningscontract met ons afsluiten voor 12 maand, 24 maand of 36 maand.
Indien U huur koopt betaalt U een éénmalige instel en installatie kost en verrekenen wij de investering van uw Scanner over 3 jaar (36 maand). Na 3 jaar is de scanner uw eigendom. U betaalt maandelijks dus de afbetaling van uw scanner, onze ondersteuning en technische helpdesk.
Indien U huurt betaalt U een éénmalige instel en installatie kost en verrekenen wij op kwartaal basis alle kosten. U gaat een engagement aan voor 12 maand (1 jaar), 24 maand (2 jaar) of 36 maand (3 jaar). Na deze periode nemen wij de scanner terug over indien die in goede staat verkeerd. Eventuele herstellingskosten worden aan het einde van de overeenkomst verrekend.

Alle éénmalige kosten worden na de in dienst stelling aangeboden en zijn contact betaalbaar, de recurrente kosten worden op kwartaalbasis aangeboden voor aanvang van een werkend kwartaal.