Shop Partner – een online en offline shop en kassa systeem

Je kassa systeem voor je winkel en je e-shop gekoppeld aan je back-office, …eenvoudiger kan het niet !

Shop Partner Kassa SysteemHet Shop Partner online kassa systeem of point of sale is gebaseerd op een slimme interface die iedereen zonder problemen kan gebruiken. Shop Partner kan online of offline en op iPads, Android-tablets of laptops worden gebruikt. Geen aankoop van dure kassaterminals nodig. Hergebruik je bestaande printers, scanners en kassalades.

Heb je een fysieke winkel en een web shop? Waarom zou je dan nog meerdere leveranciers en meerdere partners inschakelen?
Real Internet Solutions zorgt voor een een systeem dat zowel je fysieke winkel activiteiten als je on-line webshop activiteiten aanstuurt van uit een enkel softwarepakket (gebaseerd op Odoo POS).

Het Shop Partner  kassa systeem is volledig geïntegreerd met de aankoop, verkoop,  voorraad en boekhoudsoftware modules. Dit betekent dat elke transactie die je met de Shop Partner maakt, automatisch worden verwerkt in de voorraad en boekhouding. Shop Partner bevat extra functies zoals klantenservice, kortingbons, geschenkencheques, geboortelijsten, huwelijkslijsten en het maken van facturen.

Je hebt steeds je statistieken en overzicht over je webshop en je winkel (of alle winkels)  zonder het gedoe van het integreren van verschillende software toepassingen.

Het Shop Partner kassa systeem is gebaseerd op open-source software. Hierdoor betaalt u niet voor gebruikslicenties. Wel voor hardware, specifieke aanpassingen in de software, opleiding en ondersteuning.

Informatie ? Een demonstratie ? Contacteer verkoop«at»ris.be

Desktop PC & Laptop

Geen grote investeringen

Maak gebruik van je shop in je browser van je PC of Laptop is de goedkoopste en meest flexibele oplossing.

Barcode scanners met kabel of draadloos worden standaard ondersteund. Tegoed  bonnen, geschenkcheques en kortingsbonnen kunnen geprint worden op een terminal of een inkjet printer en is compatibel met je web browser.

Extra hardware zoals weegschalen of ESC/POS printers kunnen ook gebruikt worden met de PosBox van Shop Partner.

Tablet (IOS en Android)

Uw tweede of derde kassa in uw shop

Tablets zijn licht in gewicht, nemen weinig ruimte en zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig door de winkel bestellingen kan opnemen. Je kan ook je tablet in een mooie standaard bevestigen op je verkoopbalie.

iPAD Air2, windows tablet, het maakt niet uit welk type U kiest!

Je bestaande WiFi netwerk is dan ook meteen inzetbaar.

Full Kassa systemen

Je hoofdkassa(s)

Industriele touchscreens kassa systemen (aanraakschermen) zijn de perfecte oplossing voor winkels  met veel personeel en klanten. De Shop Partner POS is compatibel met de dezelfde randapparatuur als laptops en pc’s, en zorgt er voor dat je investering zoveel lager is dan met conventionele kassa systemen.

Koppel eenvoudig je systemen

MET DE SHOP PARTNER POS BOX

Je kassa gewoon op je iPad of ander type tablet, het kan! Voor het koppelen van je kassalade, scanner en de bonnetjes printer is een eenvoudige Posbox ontwikkeld. Deze interface is niet groter dan een pakje sigaretten en bevat een SD geheugenkaartje. Er draait een miniversie van Odoo ShopPartner op.

Sluit alle randapparatuur aan (zelfs een weegschaal) en de posbox koppelt deze allemaal aan je online en offline kassa systeem. Geen bijkomende complexe interface systemen zijn nodig. U kan meerdere PosBox systemen in uw winkel inzetten indien U meerdere kassa punten hebt.

Online en offline kassa

ZEER EENVOUDIG OP ELK APPARAAT

Het opzetten van nieuwe winkel punten of bijkomende kassa’s is snel en gemakkelijk met slechts een internetverbinding. Maak gebruik van de Shop Partner POS overal en altijd.

Je hebt alleen een internet verbinding nodig om de kassa de eerste keer op te starten, maar daarna zal deze ook zonder internet gewoon door gaan.

Opzetten vereist een minimale installatie en je hebt geen specifieke hardware nodig om de Shop Partner POS te gebruiken. Dit kassa systeem is de eenvoudigste oplossing en is compatibel met desktop-pc’s, iPads en andere tablet-computers, laptops en industriële POS-machines.

Barcode Scanners

Shop Partner werkt met de meeste USB Barcode Scanners, gekoppeld aan de PosBox of direct op je computer.

Bleutooth barcode scanners en netwerk receipt printers worden naadloos mee aangestuurd door onze software.

 

Van alle compatibele barcode scanners adviseren we de Honeywell Eclipse product lijn.

Weegschalen

Meten en Wegen met Shop Partner

De Shop Partner PosBox maakt het mogelijk om de POS module te integreren met digitale weegschalen. Het gewicht wordt real-time doorgestuud van je weegschaal naar je Shop Partner  POS interface.

De Shop Partner PosBox ondersteund standaard de Mettler Toledo Ariva productrange. Ondersteuning op andere modellen moet per situatie bekeken worden.

De verpakkingseenheden, maataanduidingen, en gewichten worden verrekend binnen je backoffice (ERP Partner modules van Shop Partner) en bieden je een zeer grote en transparante flexibiliteit.

Kassa registers

De Shop Partner POS werkt standaard met de EPSON compatibel cash registers. Kassa registers kunnen handmatig geopend worden door middel van een sleutel of automatisch via de Shop Partner interface van het  kassa syteem.

Een PosBox en een PosBox compatibele termische printer is vereist om met de kassa te werken.

Kassa Printers

Personaliseer uw kwitantie met Shop Partner

Met de PosBox

De Shop Partner PosBox is compatibel met de meeste modellen, zoals de EPSON TM-T20, de EPSON TM-T70, de EPSON TM-T88 en de Star TSP650II. Ondersteunging van andere printers moeten per hardware specificaties bekeken worden.

Via de PC

Shop Partner Odoo  POS kan printeren op elke web-browers compatibele printer. Dit zijn voornamelijk de inkjet, laser en thermische printers, aangesloten via USB of via een netwerk. We adviseren om gebruik te maken van de PosBox voor optimale snelheid en eenvoudige installatie.

Kaartlezers

Shop Partner ondersteund meerde kaartlezers. Wij adviseren om gebruik te maken van de Dynamag een USB Swipe Card Reader voor gebruikers die zowel veiligheid als gemak willen.

Je kan de kaarten inzetten als getrouwheidskaart met kortingen die U toestaat op zowel bepaalde periodes als op gerealiseerde omzetten van een trouwe klant in uw winkel.

Geïntegreerd Inventaris management

Real-time controle & nauwkeurige prognoses om voorzieningen te beheren.

De Shop Partner inventaris app voert automatisch elke transactie van het POS in, in de voorraad.

U kunt in real-time de beschikbaarheid van uw producten zien zonder tijd te verliezen.

Bovendien is het POS compatibel met de Shop Partner e-Commerce module. U zult geen aparte voorraden voor de twee apps op te hoeven stellen en een echt multi-channel bedrijf zijn, zonder dat U daarvoor moeilijke configuraties hoeft te laten uitvoeren. U werkt immers met 1 software pakket, via uw browser, zonder moeilijke installatie of configuratie. Wij doen uw KMO groeien, met de JUISTE software !