Evenementen

3 de Rallyslalom te Kuurne op paasmaandag

Derde rally slalom Kuurne

Op paasmaandag wordt voor de derde keer de Rally Slalom van Kuurne gerealiseerd. Dit evenement is een organisatie van Autostal Hemicuda ism. Ris Belgium en EMKA Incubators !

Toeschouwers kunnen GRATIS genieten van een behendigheids wedstrijd – de organisatie hoopt alvast op het mooie weer van editie 1 !

http://www.hemicuda.be/slalom.html

Inschrijven kan : http://hemicuda.be/slalom/slalom%202016/Inschrijfformulier.pdf

of On-Line : http://www.hemicuda.be/slalom.html 

 

Ontbijtseminarie CRM/ERP 16 februari 2016

ERP Partner

Wij brengen U tijdens dit ontbijtseminarie graag op de hoogte van het belang, de voordelen en de mogelijkheden van onze CRM/ERP oplossing.

Wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

  • Optimaliseer uw bedrijfsprocessen.
  • Bespaar tijd en kosten.
  • Help uw werknemers efficiënter worden.
  • Eenvoudige koppeling met webshop.

Datum:
Dinsdag 16 februari 2016
8 h 00 – 10 h 00

Locatie:
Kuurne, Salons Vaernewijck, Hulstsestraat 217, 8520 Kuurne

Programma:

08:00 Ontvangst met ontbijt.
08:30 Introductie
08:40 Het belang van CRM/ERP Partner
09:40 Q&A – Nabeschouwing

Inschrijven:

Inschrijven is gratis en kan tot maximaal 1 dag voor de start van het ontbijtseminarie.
Contacteer ons via mail op verkoop@ris.be

Heel graag tot dan!

Waregem Koerse

Voor onze klant Anna’s Place zetten wij een event website op met een koppeling naar een CRM/ERP Partner.
De hardware en verbindingen worden verzorgd door ons strategische partner Effix uit Waregem.

Wij nemen deel aan dit evenement met onze klanten op een speciale manier. Het Event gebeuren grijpt voornamelijk plaats op Waregem Expo !

VIP ANNA’S PLACE WAREGEM KOERSE @ EXPO

expodinsdag 1 september 2015

Naar jaarlijkse traditie organiseert Anna’s Place de succesvolle VIPFORMULE Waregem Koerse in WAREGEM EXPO.

 

BEKIJK DE PERSVOORSTELLING VAN DEZE EDITIE, ALSOOK EEN PREVIEW VOOR 2015 HIER

Voor u en uw klanten kunnen we u de VIP tafel Diner & Dance warm aanbevelen, waarbij u uw klanten

kan verwennen in een exclusief kader met alle comfort.

 

Vanaf 17:30u kan er dan genoten worden van de ongedwongen sfeer van de After-party

 

expo2

E-Commerce Expo Nov 2015

Ris Belgium attends the E-Commerce expo op 30 november & 01 december 2015 te Kortrijk.  (Ecommercexpo.be)  BOOTH 4067
5-06-2015 14-58-02

E-commerce is hot! Daar zijn de Belgische ondernemers zich ten volle van bewust. Zoveel was duidelijk op E-Commerce Xpo in Kortrijk Xpo.

Met 95 tevreden exposanten, 2.324 geïnteresseerde bezoekers en 43 druk bijgewoonde seminars zette E-Commerce Xpo een overtuigende 1° editie neer. De dynamiek in de sector werd op de beursvloer vertaald in enthousiaste bezoekers : zowelstarters (B2B en B2C) die met een duidelijk en concreet plan informatie kwamen inwinnen, als bestaande webshops die hun business verder willen optimaliseren.
Ook benieuwd naar de 2° editie…? 

 > 6 productzones met uniforme all-in conceptstanden
 > inspirerend programma met casestudies
 > gastvrije, sfeervolle setting
 > een organisatie van Kortrijk Xpo & UNIZO, en in nauwe samenwerking met de sector

Ris belgium stelt op E-Commercexpo zijn Cloud5 gamma voor !

BEZOEKEN – gratis inschrijven

Kortrijk Xpo & UNIZO bieden met E-Commerce Xpo een antwoord op de vele vragen van de ondernemers en winkeliers. E-Commerce Xpo biedt oplossingen voor alle domeinen van e-commerce, onderverdeeld in 6 zones per aspect van de markt:

  • web(shop)bouwers
  • payment systems
  • marketing
  • advice & consultancy
  • services
  • logistics

E-COMMERCE XPO brengt niet alleen alle aspecten uit de markt fysisch samen, maar stimuleert ook business opportuniteiten en ondernemerschap binnen een aangepaste setting. Een indrukwekkend seminarie programma, free catering voor zowel bezoekers als exposanten én de samenwerking met UNIZO zijn bijkomende troeven waardoor u alvast niet mag ontbreken!
U stapt toch ook mee met het nieuwe ondernemen?

5-06-2015 15-02-34

DOELGROEP: CEO’s, ICT-Managers, zelfstandige handelaars, ondernemers en winkeluitbaters,.. zowel in een B2C als B2B markt van multinationals, grote bedrijven, KMO en kleinhandel (retail). Kortom iedereen die plannen heeft voor het starten, bouwen en/of optimaliseren van een webshop of webwinkel.

INFOPOL

infocop

 

Net zoals in 2009 waren RIS en de Politiezone Vlas actief aanwezig op de 9de editie van INFOPOL.

De aanwezigheid op de vakbeurs werd in het kader van de PPS, uitgebreid met de aanwezigheid van de tablet leverancier Mobile vision.
De voorgestelde producten InfoCOP – InfoDOC en InfoDOC – alsook het gebruik van de zogenaamde Tablet PC’s – konden op ruime belangstelling rekenen bij collega’s en geïnteresseerden.

Tijdens de beurs werd de Publiek-Private Samenwerking (PPS) met de Pz Vlas in de verf gezet. De aanwezigheid op de stand van de bedrijven  RIS Belgium  (www.ris.be) en Mobile Vision (www.mobilevision.be) bracht de samenwerking tot een hoogtepunt.

Stand 288 in halle 2 werd alvast druk bezocht ! Het ganse opzet mag dan ook als een voltreffer van formaat aanzien worden !

 

POC Proof Of Concept oefening

Onder impuls van de pz gavers werd dd 26-02-2013 in samenwerking met de deelnemende politiezones een POC (proof of concept) opgezet tbv de operationele implementatie van het digitaal informatieplatform “InfoTARGET”.

InfoTARGET betreft een dynamisch, interactief en snel hanteerbare tool om op structurele, transparante wijze gegevens inzake potentiele TARGET’s te kunnen voeden en, te kunnen raadplegen. De tool die grensoverschrijdend kan gevoed en geraadpleegd worden, zorgt mede voor een uniek platform inzake de strijd tegen de grenscriminaliteit -en is supralokaal te benaderen. De erin opgenomen informatie bevat in hoofdzaak informatie omtrent nummerplaten van vervoermiddelen die gekoppeld zijn aan (potentiele) verdachten, overtreders, wanbetalers … De TARGETS vragen bijzondere aandacht vanuit operationeel politioneel oogpunt. De tool kan grensoverschrijdend gevoed en geraadpleegd worden en zorgt mede voor een uniek platform inzake de strijd tegen de grenscriminaliteit.

Deelnemende politiezones pz gavers – pz vlas – pz midow – pz grensleie – pz riho – pz mira – zp comines-warneton – zp mouscron in een PPS met Real Internet Soolutions – RIS nv.

Doel van de POC (proof of concept) was oa. het uittesten van de omgeving “InfoTarget” en het vinden van antwoorden op volgende vragen :
– Is de omgeving bruikbaar met of zonder ANPR (Automatic Number Plate Recognition systems)?
– Is de omgeving bruikbaar op de gangbare mobiele hardware in de zones: Terminal, tablets (iPad, Samsung, …), MDT, … ?
– Zijn de verschillende lijsten in de omgeving werkbaar ?
– Geeft de opzoeking van een entiteit via het systeem een correct resultaat (HIT / NO HIT) ?
– Is er een correcte mogelijkheid om de HIT af te werken binnen het systeem (via het forum) ?

Het resultaat van de POC kon als een absoluut succes worden bestempeld! Alle verwachtingen werden ingevuld en de perceptie van deelnemende politieactoren was unaniem positief !

RIS zet zodoende de ontwikkelingen verder en zal de omgeving nog verder afstemmen op de behoeften van het terrein.

Publieksdag nieuw politiecommissariaat pz gavers

RIS verleent zijn medewerking aan het opendeurevent van de pz Gavers dat doorgaat dd 30/09/2012. Het gebeuren wordt georganiseerd ten behoeve van de ingebruikname van het nieuwe politiecommissariaat dat gelegen is in de Deerlijksesteenweg 43 te 8530 HARELBEKE.

RIS en zijn medewerkers zullen er o.m. het product InfoCOP demonstreren! De pz gavers koos er enige tijd geleden voor om zijn informatiegestuurde werking te ondersteunen dmv het gebruik van tablet pc’s waarop de RIS-producten vanuit operationeel oogpunt ten volle kunnen worden benut in real time.

De publieksdag vindt plaats op ZONDAG 30 SEPTEMBER 2012 van 10u00 tot 17u00.
Locatie : Deerlijksesteenweg 43 te 8530 Harelbeke (naast Engels kerkhof).

Lees meer via onderhavige link … of breng een rechtstreeks bezoek aan de webstek die rond het gebeuren is opgezet … Volg het gebeuren via facebook.
De publieksdag kreeg ook de volle aandacht in het Nieuwsblad – editie zaterdag 22-09-2012.

INFOPOL 2013

De 10e editie van INFOPOL, vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, vindt plaats op 28, 29 & 30 mei 2013 in Kortrijk Xpo (BE). Na 9 edities blijft INFOPOL dé tweejaarlijkse afspraak met alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen. Niet minder dan 126 exposanten presenteerden op de voorbije editie van INFOPOL hun nieuwste producten en diensten aan 3.066 professionals uit het politielandschap.

INFOPOL bewijst hiermee nog maar eens haar waarde en noodzaak als internationaal platform voor de politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten.

RIS heeft alvast de intentie om politielandschap te informeren over een verfijnde InfoCOP-omgeving, InfoDOC, InfoPOP, alsook over InfoHOP én enkele nog op til staande nieuwe ontwikkelingen die zullen worden toegevoegd aan de zogenaamde InfoCOP-productsuite !

We brengen tijdens de beurs de primeur rond InfoTARGET en de koppeling van de data met de ANPR-technologie.

We kijken er alvast naar uit om u tijdens het evenement te mogen verwelkomen op onze stand !

GEKO Rally Ypres 2012

RIS Belgium, het internet bedrijf van Kurt Ghekiere, pakte dit jaar uit met een interessante samenwerking tijdens de GEKO Rally van Ieper 2012.

De websoftware InfoCOP werd ingezet als briefing en coördinatietool door de pz Arro Ieper en de organisatie van de 24 uren GEKO Rally Ypres.

Het team van RIS Belgium rustte daarvoor een viertal politie interventie wagens uit met 3G routers voor groot bereik. In het rally coördinatiecenter kon de lokale politie onder leiding van Hoofdcommissaris Georges Aeck de briefings en de conformiteitscontroles nauwgezet opvolgen op basis van de InfoCOP software. De ploegen in the field konden zo via het geïntegreerd forum zeer snel relevante informatie terugkoppelen naar het Rally HQ.

Nieuw was tevens dat RIS Belgium het twitterplatform mee integreerde in InfoCOP. Via de hashtags #twieper en #ieper2012 konden politie & veiligheidsdiensten in reële tijd informatie meevolgen die o.m. door de toeschouwers worden getweet.

Meer info was beschikbaar via onderhavige link :  ‘twieper’ link !

Adequate, snelle en compacte informatie staat immers borg voor het begeleiden van een dergelijk evenement. Samen met het electronisch gele-vlag-systeem van het Kortrijks bedrijf GeoDynamics, dat aan boord van alle rallywagens is voorzien, beoogden zowel politie als organisatoren een nog veiliger doortocht van de wagens op de diverse klassementsproeven te organiseren.

Zo werd de kracht en relevantie van de sociale media (Twitter) en de mobile internet platformen tastbaar op dit jaarlijks terugkerend sportieve evenement in en rond Ieper.

Het Team G&V Energy group, waarin Kurt Ghekiere een zitje als co-rijder bezet in het team Team G&V Historic, won op de koop toe de 24 uur van Ieper bij de Historics.